Friday , April 19 2024

Bucovina Rădăuți se pregătește pentru amicalul cu Politehnica Iași

Cele două formații se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal. Conducerea clubului de jucători a anunțat primele șase achiziții de jucători. De luni, echipa antrenată de Florin Cristescu intră în cantonament la Sucevița

Bucovina Rădăuți va încheia prima parte a pregătirilor de vară cu un amical în compania fostei prim-divizionare Politehnica Iași.

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal și va reprezenta al doilea test din intersezon pentru echipa antrenată de Florin Cristescu și Ionel Lavric, după cel cu FC Botoșani U19, încheiat 3-2.

“Chiar dacă Poli Iași este înainte cu pregătirea, sper să ieșim învingători din meciul de sâmbătă. Ne așteptăm la un joc frumos, în care cel mai important este să nu avem parte de accidentări, astfel încât să avem toți jucătorii valizi în perspectiva cantonamentului care urmează. Așteptăm spectatorii în număr cât mai mare la stadion”, a declarat antrenorul principal Florin Cristescu, înaintea meciului amical cu Politehnica Iași.

Conducerea clubului rădăuțean a parafat la începutul acestei săptămâni și primele șase transferuri, este vorba de fundașii Bogdan Forizs (Şomuz Fălticeni) și Florin Chișeliță (Şomuz Fălticeni), mijlocașii Radu Ungurianu (Foresta Suceava) și Andrei Săhlean (Şomuz Fălticeni) și juniorii Aurelian Şurubaru (CSŞ Rădăuți) și Ştefan Rusu (Dorohoi).

În schimb, “alb-albaștrii” au pierdut în pauza de vară un întreg contingent de jucători, este vorba Ionuț Puianu, Vasile Dănilă, Vasile Vitu, Alexandru Irimescu, Florin Antonesei, Robert Ciobanu, Vasile Chirilescu, Alexandru Ciobanu, Ioan Străjeriu, Alexandru Pitic și Alexandru Nistor, care au plecat alături de antrenorii Iulian Ionesi și Marius Lup la Şomuz Fălticeni.

Lista plecărilor de la Rădăuți este îngroșată de Stejărel Vișinar, căruia i-a expirat împrumutul de la Aerostar Bacău.

Începând de luni, echipa antrenată de Florin Cristescu și Ionel Lavric va intra într-un cantonament de șapte zile la Sucevița.

La revenirea din stagiul centralizat de pregătire, Plămadă și compania au programate două jocuri de verificare cu Dante Dorohoi și Progresul Frătăuții Vechi.

Viitorul sezon al Ligii a III-a va debuta pe data de 28 august. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …