Tuesday , April 23 2024

Bucovina Rădăuți s-a reunit sub comanda lui Daniel Bălan

21 de jucători au luat partea la reunirea de ieri a echipei rădăuțene, noutatea fiind reprezentată de fundașul Alin Mugurel Florescu, revenit la Bucovina după un an și jumătate petrecut la Aerostar Bacău. Vitu și compania se vor pregăti pe plan local până pe 4 februarie, când este programată plecarea în cantonament

Bucovina Rădăuți s-a reunit ieri, pe stadionul Municipal, în vederea începerii pregătirilor pentru returul Ligii a III-a. La primul antrenament din acest an, sub comanda lui Daniel Bălan și Marius Lup, rămași la conducerea staffului tehnic după demisia lui Dorin Goian, s-au prezentat 21 de jucători, noutatea fiind reprezentată de fundașul central Alin Mugurel Florescu, revenit la Rădăuți după un și jumătate petrecut la Aerostar Bacău. Din vechea gardă a lipsit doar atacantul Iulian Ionesi, operat de curând, cu succes, la ligamentele încrucișate.

Lotul prezent la reunirea Bucovinei Rădăuți: Daniel Zvoronciuc, Cristi Butnariu, Ionuț Puianu – portari, Andrei Alecsandru, Florin Antonesei, Vasile Mihăeș, Robert Ciobanu, Vasile Vitu, Abel Coajă, Alin Florescu – fundași, Andrei Săhlăean, Radu Ungurianu, Vasile Dănilă, Liviu Busuioc, Daniel Păiuș, Daniel Bejenar – mijlocași, Iosif Netbai, Ionuț Plămadă, Ionel Stoian, Cosmin Coroamă și Cosmin Țapu – atacanți.

Vitu și compania se vor pregăti pe plan local până pe data de 4 februarie, când vor pleca într-un cantonament de nouă zile la Sucevița.

Bucovina Rădăuți are perfectate până acum două meciuri amicale până la plecarea în stagiul montan, cu divizionarele a patra Zimbru Siret (25 ianuarie) și LPS Suceava (31 ianuarie) și două la revenirea acasă, cu Aerostar Bacău (25 februarie) și FC Botoșani II (28 februarie). Pentru datele rămase libere, 14, 18 și 22 februarie, conducerea clubului rădăuțean este în căutare de posibili adversari.

Clasată la finalul turului pe locul 4 în Seria I a Ligii a III-a, Bucovina Rădăuți va debuta în sezonul de primăvară pe 7 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Hușana Huși. (Dănuț CHI­DOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

Novak Djokovic a fost ales Sportivul Anului 2023 la gala Premiilor Laureus. Lista câștigătorilor

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost ales sportivul anului în cadrul celei …