Saturday , April 20 2024

Bucovina Rădăuți s-a impus în derbyul etapei

Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a câștigat sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la CSM Focșani, cu scorul de 4-1. Gazdele și-au asigurat victoria prin golurile lui Stoian (2), I. Plămadă și Netbai (penalty). Bucovina a rămas pe locul 3 în clasament 

Bucovina Rădăuți a reușit prima victorie de la începutul lunii octombrie, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la CSM Focșani, cu scorul de 4-1, în derbyul etapei a IX-a.

Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a început în forță, reușind să dechidă scorul încă din ­mi­nutul 7, când Ionuț Plămadă a primit o pasă lungă de la Mihăeș, s-a descotorosit de fundașul care îl marca și a înscris cu un șut puternic sub transversală, din șase metri.

Gruparea vrânceană a echilibrat treptat situația, reușind să restabilească egalitatea în minutul 33, când Jurj a împins mingea în plasă din gura porții, după o pasă a lui Stoica, la o fază în care gazdelor au ridicat mâna pentru off-side. Bucovina a revenit în avantaj pentru doar două minute, prin Ionel Stoian, care a înscris din câțiva metri după un șut-centare trimis de Ungurianu, pentru 2-1 la pauză.

Formația rădăuțeană s-a descătușat în repriza secundă, Stoian bifând dubla în minutul 56, care l-a învins pe portarul advers cu un șut la colțul lung la capătul unei acțiuni în care a făcut ce a vrut pe banda stângă. Scorul final a fost stabilit de Iosif Netbai, care a transformat în minutul 67 un penalty acordat pentru un fault asupra lui Ungurianu.

Bucovina Rădăuți – CSM Focșani s-a terminat 4-1, iar trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan rămâne pe ultima treaptă a podiumului seriei.

Bucovina Rădăuți: Zvoronciuc – Alecsandru, Antonesei, Mihăeș, Coajă – Vitu, Săhlean, Ungurianu – Plămadă, Netbai, Stoian. Antrenori: Dorin Goian și Daniel Bălan. Au mai intrat: Ionesi, Coroamă, Țapu și Bejenar.

În runda următoare, echipa rădăuțeană se va deplasa vineri, la Dorohoi, pentru întâlnirea cu FC Botoșani II. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …