Saturday , January 28 2023

Bucovina Rădăuți nu știe ce echipă va alinia la meciul cu Ştiința Miroslava

Antrenorul Iulian Ionesi are în acest moment doar șase jucători valizi, restul fiind suspecți de COVID-19. In funcție de rezultatele celor 15 teste efectuate ieri, rădăuțenii vor ști dacă pot juca sau nu contra liderului seriei 

Bucovina Rădăuți ar trebui să primească mâine, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal, vizita liderului la zi al clasamentului seriei întâi, Ştiința Miroslava, într-un meci contând pentru etapa a IV-a din Liga a III-a.

Iulian Ionesi nu știe însă ce echipă poate trimite în teren, în condițiile în care antrenorul Bucovinei are în acest moment doar șase jucători valizi, restul fiind infectați cu virusul COVID-19 sau în curs de retestare.

“În funcție de rezultatele testelor pe care le-am făcut joi, vom ști dacă putem disputa meciul cu Miroslava. Deși nu ne mai arde nici de antrenamente, în cazul în care măcar 7 dintre cei 15 jucători vor ieși negativi, am putea să le punem pro­bleme celor de la Miroslava. Dacă nu, vom fi nevoiți să solicităm amânarea acestui meci”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi, care a precizat că gruparea rădăuțeană a cheltuit până acum în jur de 30.000 de lei numai pe teste, asta în condițiile în care a disputat un singur joc oficial de la startul acestui sezon.

Programul etapei a IV-a:

Dante Botoșani – Ceahlăul

Bucovina Rădăuți – Ştiința Miroslava

Şomuz Fălticeni – Foresta Suceava

Hușana Huși – CSM Pașcani

Bradu Borca – Sporting Vaslui

La finalul sezonului, primele două clasate în serie se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a, în vreme ce ultimele două clasate vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEŢ)
secretarasite

 

 

Vezi si

Căpitanul echipei de futsal de la Fălticeni a debutat la naționala U19 a României

 Alexandru Pintilie a evoluat în cele două meciuri amicale disputate de România U19 în compania …