Tuesday , April 23 2024

Bucovina Rădăuți începe pregătirile de iarnă

Antrenorul Ionuț Plămadă va suna adunarea, astăzi, la ora 12.00, pe stadionul Municipal, Gruparea rădăuțeană la pierdut în pauza de iarnă pe atacantul Iulian Coroamă, transferat la Aerostar Bacău.

Bucovina Rădăuți revine la începutul acestei săptămâni la antrenamente, Ionuț Plămadă urmând să sune adunarea astăzi, la ora 12.00, pe stadionul Municipal.

Față de sezonul de toamnă, nu mai fac parte din lot mijlocașul Robert Căruță și atacantul Iulian Coroamă, ultimul fiind lăsat să plece la Aerostar Bacău.

În schimb, conducerea clubului rădăuțean așteaptă jucători noi începând cu antrenamentul de mâine.

Până la reluarea campionatului Ligii a III-a, trupa antrenată de Ionuț Plămadă are în program nu mai puțin de nouă jocuri de verificare.

Astfel, gruparea rădăuțeană va întâlni în pregătiri formațiile Juniorul Suceava (29 ianuarie și 12 februarie), Politehnica Iași (5 februarie), Gloria Bistrița (10 februarie), Şomuz Fălticeni (16 și 23 februarie), Foresta Suceava (19 februarie), Ştiința Miroslava (16 februarie) și CSM Pașcani (3 martie).

“Locurile și orele de desfășurare a acestor meciuri vor fi stabilite de comun acord cu adversarii, ținând cont și de condițiile meteo din perioada respectivă”, a anunțat conducerea clubului rădăuțean.

Cu trei etape rămase din sezonul regular, Bucovina Rădăuți ocupă locul 3 în clasamentul Seriei I, cu șanse mari de calificare în play-off.

Liga a III-a se va relua pe 12 martie, echipa rădăuțeană mai având de jucat în sezonul regular cu Hușana Huși (acasă), Dante Botoșani (deplasare) și CSM Bacău (acasă). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …