Friday , April 19 2024

Bucovina Rădăuți este prima echipă suceveană care intenționează să înceapă antrenamentele

Ionesi și compania speră să revină în iarbă peste două săptămâni, după ieșirea din starea de alertă. Foresta și Şomuz Fălticeni au anunțat că vor începe pregătirea de vară în funcție de data de start a viitorului sezon al Ligii a III-a

Bucovina Rădăuți este prima echipă suceveană de Liga a III-a care intenționează să înceapă antrenamentele pentru viitorul sezon.

Fără activitate de două luni și jumătate, Ionesi și compania speră să revină în iarbă peste două săptămâni, imediat după ieșirea din starea de alertă. “Sperăm ca din 15 iunie să revenim și noi la antrenamente. În această perioadă încercăm să ne conturăm lotul pentru viitorul sezon. Momentan suntem doar la nivel de discuții, dar nu vor fi modificări majore în lot. Vrem să ne întărim cu doi-trei jucători”, a declarat Iulian Ionesi, care a precizat că jucătorii se vor conforma în cazul în care autoritățile vor solicita să fie testați înainte de reluarea antrenamentelor.

Foresta rămâne în stand-by până în iulie

În schimb, Foresta va reveni la antrenamente în funcția de data de start a viitorului sezon al Ligii a III-a. “Dacă viitoare ediție de campionat va începe pe 29 august, așa cum se preconizează, probabil vom începe pregătirile în prima parte a lunii iulie. Două luni și jumătate de antrenamente ar fi prea mult”, a  declarat președintele Andrei Ciutac, care urmează să negocieze în aceste zile și prelungirea contractului cu antrenorul Petre Grigoraș. “Contractul domnului Grigoraș este scandent în vară, iar în condițiile în care nu am promovat în Liga a II-a, nu s-a activat acea clauză de prelungire automată. Va trebui să discutăm”, a precizat Ciutac.

Fălticenenii așteaptă data de start a noului sezon

Nici la Fălticeni nu se pune problema ca Şomuz să înceapă pregătirile până când nu va fi anunțată data de start a viitorului sezon. “Deocamdată, așteptăm să vedem data de start a noului sezon, apoi vom stabili mai multe detalii în ceea ce privește antrenamentele. Dacă în privința lotului de jucători încă nu ne-am decis ce modificări vom face, în privința băncii tehnice cu siguranță ne vom baza în continuare pe serviciile domnului Dan Stoica, a precizat directorul sportiv Iulian Darabă. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …