Friday , April 26 2024

Bucovina Rădăuți, acuzată că a încercat să mituiască arbitrul la meciul cu Foresta

Arbitrul clujean Sorin Vădana a reclamat la FRF faptul că, înaintea meciului din 20 martie, s-a trezit în vestiar cu 6.000 de lei. Banii ar fi fost aduși de un oficial al rădăuțenilor pentru a obține un arbitraj favorabil. Cazul este de o lună pe masa comisiilor FRF, fiind amânat de cinci ori

Bucovina Rădăuți este acuzată că a încercat să mituiască arbitrul la meciul cu Foresta Suceava, disputat în data de 20 martie, în cadrul etapei a XII-a a Ligii a III-a și încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1.

Conform Gazetei Sporturilor, arbitrul clujean Sorin Vădana s-a trezit în vestiar cu 6.000 de lei, sumă care, conform unor surse neoficiale, ar fi fost adusă de antrenorul secund al Bucovinei, Dragoș Tătar, pentru a facilita victoria rădăuțenilor.

Centralul a fotografiat banii și, imediat după joc, a înștiințat Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA), care l-a avut ca supervizor la acel meci pe suceveanul Constantin Gheorghe, mai notează GSP.

CCA a raportat la rândul său totul către FRF, inclusiv suma pe care o primise arbitrul ca să participe la trucarea meciului și faptul că el fotografiase bancnotele.

De atunci, comisiile au amânat cazul de cinci ori, următorul termen fiind 26 aprilie.

Bucovina Rădăuți ocupă în acest moment locul 2 în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, cu șanse mari să meargă la barajul de promovare, ținând cont că are patru puncte peste următoarea clasată, Ştiința Miroslava, cu două etape rămase de disputat.

Regulamentul prevede excluderea din competiție a clubului care încearcă să aranjeze un meci. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Amenzi de peste 40.000 de lei aplicate de polițiști într-o acțiune BLOCADA organizată în Siret

Marți, 23 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Siret  au organizat pe raza de competență …