Saturday , April 20 2024

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere de la startul pregătirilor de iarnă

Echipa condusă de Iulian Ionesi a pierdut ieri, în fața celor de la Hușana Huși, cu scorul de 0-2, într-un meci amical disputat la Iași

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere de la startul pregătirilor de iarnă, după ce a pierdut ieri, în fața Hușana Huși, cu scorul de 0-2, într-un amical disputat pe terenul „Tineretului” din Iași.

Vasluienii au marcat câte un gol în fiecare repriză și și-au luat astfel revanșa pentru înfrângerea cu 0-1 suferită în fața trupei lui Iulian Ionesi în urmă cu trei săptămâni.

Bucovina Rădăuți (prima repriză): Butnariu – Antonesei, Vișinar, Florescu, E. Ciobanu, Dănilă, Pitic, Stroe, I. Plămadă, R. Ciobanu, Stoian.

Bucovina Rădăuți (repriza a doua): Puianu – Şpac, Nistor, Chirilescu, Coajă, Vitu, Bejenar, Străjeriu, Vatamaniuc, I. Coroamă, C. Coroamă.

Până ieri, gruparea rădăuțeană avea cinci victorii și două remize în amicale: 3-2 cu Aerostar Bacău, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Hușana Huși, 1-0 cu Şomuz Fălticeni, 1-0 cu Oțelul, respectiv 6-6 cu LPS Suceava și 3-3 cu Juniorul Suceava.

În continuarea programul de pregătire, Bucovina se va deplasa duminică, la Roman, pentru un amical cu Şomuz Fălticeni, după care își va mai testa forțele cu Dante Dorohoi (24 februarie și 3 martie), Ceahlăul Piatra Neamț (27 februarie) și juniorii de elită de la FC Botoșani (6 martie). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …