Saturday , April 20 2024

Bucovina Rădăuți a schimbat liderul în seria întâi

Scapată de COVID-19, echipa condusă de Iulian Ionesi s-a impus, cu scorul de 2-0, în meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, în fața ieșenilor de la Ştiința Miroslava. Ionel Stoian a marcat ambele goluri 

Bucovina Rădăuți a reușit prima victorie de la startul actualului sezon competițional, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Ştiința Miroslava, cu scorul de 2-0, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii a III-a.

Scapată de cazurile COVID-19, care au măcinat lotul rădăuțenilor pe tot parcursul lunii septembrie, trupa antrenată de Iulian Ionesi a deschis scorul încă din minutul 2, când Stoian a înscris cu un șut puternic din interiorul careului după o pasă venită de la mezinul Stroe.

Chiar dacă ieșenii au echilibrat disputa, același Stoian a adus liniștea în vestiarul Bucovinei la pauză, marcând la ultima fază a primei reprize după o nouă pasă venită de la Stroe.

Gazdele puteau puncta din nou în debutul părții secunde, dar Turiță a fost la post și s-a opus golului la execuția lui R. Ciobanu.

S-a terminat 2-0, iar Bucovina Rădăuți bifează primele puncte în campionat și schimbă totodată și liderul clasamentului în seria întâi.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Antonesei, Chirilescu, Florescu, Coajă, Bejenar, Dănilă, Plămadă, Stoian, Stroe, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Pitic, Coroamă, Ionesi și E. Ciobanu.,

Rezultatele etapei a IV-a:

Dante Botoșani – Ceahlăul 0-3

Bucovina Rădăuți – Ştiința Miroslava 2-0

Şomuz Fălticeni – Foresta Suceava 3-1

Hușana Huși – CSM Pașcani 3-0

Bradu Borca – Sporting Vaslui 0-2

La finalul sezonului, primele două clasate în serie se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a, în vreme ce ultimele două clasate vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEŢ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …