Friday , March 29 2024

Bucovina Rădăuți a revenit pe primul loc după victoria cu Ceahlăul

Echipa antrenată de Iulian Ionesi s-a impus sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața nemțenilor, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Antonesei, în minutul 41, din lovitură liberă

Bucovina Rădăuți a profitat de jocul rezultatelor înregistrate în etapa a XIV-a a Ligii a III-a și a revenit pe primul loc în clasamentul Seriei I, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața Ceahlăului Piatra Neamț, cu scorul de 1-0.

Anunțată de ocazile avute de R. Ciobanu și Stoian, care nu l-au putut învinge în trei rânduri pe portarul Cîmpianu, deschiderea scorului a venit în minutul 41, când Antonesei a transformat impecabil, în vinclu, o lovitură liberă de la 20 de metri.

Mult mai motivată și mai bine adaptată la suprafața de joc, echipa antrenată de Iulian Ionesi își putea dubla avantajul după pauză, dar șutul lui Stoian a nimerit bara.

Ceahlăul putea egala nemeritat la Rădăuți în minutul 89, când Matei a șutat în bară.

S-a terminat 1-0, iar Bucovina a mai făcut un pas mare spre playoff-ul de promovare.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Antonesei, Vișinar, Chirilescu, Coajă, Vitu, Plămadă, Stroe, E. Ciobanu, R. Ciobanu, Stoian. Au mai intrat: Florescu, Vatamaniuc, C. Coroamă și Pitic.

Rezultatele etapei a XIV-a:

Dante Botoșani – Sporting Vaslui 2-1

Bradu Borca – CSM Pașcani 2-1

Hușana Huși – Foresta Suceava 0-0

Şomuz Fălticeni – Ştiința Miroslava 3-0

Bucovina Rădăuți – Ceahlăul 1-0.

În runda viitoare, Bucovina Rădăuți va reveni pe stadionul Municipal pentru meciul cu Dante Botoșani.

La finalul sezonului, primele două clasate se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOŞCEAC)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …