Thursday , March 28 2024

Bucovina Rădăuți a pierdut la limită pe terenul Oțelului

Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a cedat sâmbătă, pe terenul gălățenilor, cu scorul de 0-1, în derbyul etapei a XX-a a Ligii a III-a. Gazdele au marcat unicul gol la jumătatea primei reprize, prin Antohi. “Nu am făcut un joc rău, dar ne-au lipsit ultima pasă și inspirația în fața porții”, a declarat Goian 

Bucovina Rădăuți a fost învinsă la limită, scor 0-1 în meciul disputat sâmbătă, pe terenul Oțelului Galați, în cadrul etapei a XX-a a Ligii a III-a. Fosta campioană a României a marcat unicul gol al întâlnirii în minutul 21, prin Antohi, care l-a învins pe Puianu cu o lovitură de cap.

Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a avut cele mai mari șanse de gol prin Cerlincă și Ionesi, total neinspirați însă în fața porții.

“Nu am făcut un joc rău, dar ne-au lipsit ultima pasă, acolo în ultimii 20 de metri, și inspirația în fața porții. N-am ce să le reproșez băieților după acest meci. Au alergat, au muncit, dar ne-a lipsit claviziunea la finalizare. Păcat că nu ne-am întors cu un rezultat pozitiv de la Galați, că nu reușim să luăm puncte cu echipele mai bine cotate. Trebuie să învățăm din aceste meciuri”, a declarat antrenorul Dorin Goian.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Vitu, Antonesei, Ciobanu, Dănilă, Stănescu, Ungu­rianu, Cerlincă, Coroamă, Ionesi. Pe parcursul meciului au mai intrat: Busuioc, Păiuș, Stoian și Bosînceanu.

În runda viitoare, Bucovina Rădăuți va primi sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal, vizita ieșenilor de la Ştiința Miroslava, într-un meci în care miza este un loc pe podiumul seriei la sfârșitul sezonului. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …