Saturday , April 20 2024

Bucovina Rădăuți a perfectat două noi transferuri

Gruparea antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a bătut palma cu fundașul central Vasilică Mihăeș (Foto – Metalul Buzău) și cu mijlocașul Iosif Netbai (FC Hărman). Rădăuțenii au programat primul meci amical din această vară, mâine, la Târgu Neamț, în compania Ozanei 

Bucovina Rădăuți continuă campania de achiziții în ­ve­derea viitorului sezon al Ligii a III-a. Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a bătut palma cu fundașul Vasilică Mihăeș și cu mijlocașul Iosif Netbai.

În vârstă de 29 de ani, Vasilică Mihăeș evoluează pe postul de fundaș central, iar de-a lungul carieriei a mai jucat pentru FC Zagon, Sepsi Sfântu Gheorghe, Aerostar Bacău, unde a fost căpitanul echipei, și Metalul Buzău. Cea de-a doua achiziție, Iosif Netbai, are 27 de ani și este un stângaci veritabil, care se întoarce la Bucovina Rădăuți, după ce în ultimele sezoane a mai îmbrăcat tricoul formațiilor CSM Roman, Transfor Tudora Botoșani, Sănătatea Darabani și FC Hărman Brașov.

Pe lângă Mihăeș și Netbai, gruparea rădăuțeană i-a mai inregimentat în această vară pe atacanții Cosmin Țapu (Ceahlăul Piatra Neamț) și Ionuț Plămadă (ASU Politehnica Timișoara). Următorul pe listă este juniorul Daniel Bejenar, care a evoluat în returul trecut pentru Foresta.

Conducerea clubului de pe Municipal a definitivat și programul meciurilor amicale din intersezon, trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan urmând să-și testeze forțele în această vară cu Ozana Târgu Neamț (mâine), LPS Suceava (sâmbătă), FC Amicii Bruxelles (miercuri), Gloria Bistrița (26 iulie), Aerostar Bacău (30 iulie și 17 august) (Şomuz Fălticeni (3 și 10 august), Ceahlăul (7 august) și FC Botoșani (13 august).

Startul ediției de campionat 2019-2020 a Ligii a III-a va avea loc pe data de 24 august. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …