Saturday , April 20 2024

Bucovina Rădăuți a învins ultima clasată și se apropie de locul 2

Echipa condusă de Dorin Goian și Daniel Bălan s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, în fața Sănătății Darabani, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Ungurianu (’47 – penalty) și Busuioc (’90) 

Bucovina Rădăuți s-a apropiat la două puncte de locul secund în clasamentului seriei întâi a Ligii a III-a, după ce s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, în fața celor de la Sănătatea Darabani, cu scorul de 2-0.

Trupa condusă de Dorin Goian și Daniel Bălan n-a strălucit într-o primă repriză în care singurele ocazii notabile le-au aparținut lui Ungurianu și Cerlincă. Gluma nu s-a îngroșat însă pe stadionul Municipal, gazdele reușind să deschidă scorul în fața ultimei clasate în minutul 47, cân Ungurianu a transformat un penalty acordat pentru un henț. Scorul final, 2-1 în favoarea Bucovinei, a fost stabilit de nou-intratul Busuioc, care a marcat la prima sa atingere de balon, în minutul 90 la întâlnirii.

Bucovina Rădăuți: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Antonesei, Coajă, Dănilă, Stănescu, Ungurianu, Cerlincă, Păiuș, Ionesi. Au mai intrat: Bălan, Busuioc, Ciobanu și Stoian.

Rezultatele etapei a XXIII-a:

FC Botoșani II – CSM Pașcani 0-2

KSE Târgu Secuiesc – CSM Râmnicu Sărat 3-1

Foresta Suceava – Sporting Liești 3-1

CSM Focșani – Oțelul Galați 2-1

Şomuz Fălticeni – Ştiința Miroslava 0-3

Bucovina Rădăuți – Sănătatea Darabani 2-0

Gloria Buzău – Ceahlăul ­Pia­tra Neamț 6-1

Metalul Buzău a stat în această rundă.

În runda următoare, formația rădăuțeană va evolua sâmbătă, de la ora 17.00, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …