Saturday , April 10 2021

Bucovina Rădăuți a încheiat la egalitate primul amical cu Dante Botoșani

Cele două formații au remizat ieri, scor 2-2, într-un meci disputat pe terenul sintetic din localitatea Stăuceni. Bucovina a condusă în două rânduri prin golurile marcate de R. Ciobanu (foto) și Stoian (penalty)

Bucovina Rădăuți a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul amical disputat ieri, pe terenul sintetic din localitate Stăuceni, în compania colegei de serie Dante Dorohoi.

Trupa antrenată de Iulian Ionesi a condus în două rânduri prin golurile marcate de R. Ciobanu (’3) și Stoian (’23 – penalty), însă botoșănenii au egalat de fiecare dată prin Lozneanu (’10) și Mihalachi (’76 – penalty).

Bucovina Rădăuți a început în următoarea formulă: Butnariu – Antonesei, Chirilescu, Florescu, E. Ciobanu, I. Plămadă, Bejenar, Dănilă, Stroe, Stoian, R. Ciobanu. Pe parcursul meciului, Iulian Ionesi a rulat întreg lotul de jucători deplasat la Stăuceni.

A fost al zecelea meci disputat de gruparea rădăuțeană în intersezon după cele cu Aerostar Bacău (scor 3-2), Juniorul Suceava (scoruri 4-1 și 3-3), Hușana Huși (1-0 și 0-2), Şomuz Fălticeni (1-0 și 1-1) Oțelul Galați (1-0) și LPS Suceava (6-6).

În continuarea programului de pregătire, Bucovina se va deplasa sâmbătă, la Piatra Neamț, pentru un amical cu Ceahlăul, după care va mai reîntâlni Dante Botoșani (3 martie), ultimul meci neoficial urmând să-l joace în compania juniorilor de la FC Botoșani (6 martie). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava a obținut o nouă victorie în Liga Națională după o secetă de două luni

Echipa antrenată de Adrian Chiruț a câștigat vineri, în fața celor de la CSM Bacău, …