Thursday , April 25 2024

Bucovina Rădăuți a început pregătirile de vară cu 18 jucători

La primul antrenament, desfășurat miercuri, pe stadionul Municipal, au fost prezente și cele două achiziții din intersezon: atacanții Cosmin Țapu (Ceahlăul Piatra Neamț) și Ionuț Plămadă (ASU Politehnica Timișoara). Rădăuțenii vor disputa primul meci amical pe 17 iulie, în compania celor de la FC Amicii Bruxelles

Bucovina Rădăuți s-a reunit miercuri după-amiază, pe stadionul Municipal, în vederea începerii pregătirilor pentru viitorul sezon al Ligii a III-a. La primul antrenament din această vară, condus de Daniel Bălan, au luat parte 18 jucători, printre care și cele două achiziții: Cosmin Țapu (Ceahlăul) și Ionuț Plămadă (Politehnica Timișoara).

Lotul prezent la reunirea Bucovinei Rădăuți: Puianu, Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Coajă, Dănilă, Busuioc, Ungurianu, Coroamă, Bosînceanu, Păiuș, Stoian, Ionesi, Țapu, Plămadă și D. Bălan. Ciobanu a fost învoit de conducerea clubului.

După perioada de reacomodare la efort, Vitu și compania vor intra la începutul lunii august în regim de cantonament la baza proprie. Primul amical al “alb-albaștrilor” este programat miercurea viitoare, la Frătăuții Vechi, contra formației FC A­micii Bruxelles, prilej cu care Dorin Goian și Daniel Bălan vor testa mai mulți jucători ce vor fi chemați în probe.

Până la startul viitorului sezon al Ligii a III-a, Bucovina mai are antamate câte o dublă amicală cu Şomuz Fălticeni (3 și 10 august) și Aerostar Bacău. “Ne mai dorim să perfectăm încă trei amicale pentru datele libere”, a precizat liderul vestiarului rădăuțean, Iulian Ionesi. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …