Wednesday , April 24 2024

Bucovina Rădăuți a făcut golaveraj în meciul restant cu CSM Pașcani

Echipa rădăuțeană s-a impus ieri, pe teren propriu, în fața ultimei clasate în Seria I a Ligii a III-a, cu scorul de 6-0, prin golurile marcate de Stoian (două), Plămadă, Florescu, Ionesi, plus un autogol

Bucovina Rădăuți a făcut golaveraj în meciul restant cu CSM Pașcani, trupa lui Iulian Ionesi învingând ieri, pe stadionul Municipal, ultima clasată în Seria I a Ligii a III-a, cu scorul de 6-0.

Formația rădăuțeană s-a instalat încă din primele minute în jumătatea adversă, dar Dănilă și Florescu nu au nimerit ținta, iar șutul din întoarcere trimis de Ionesi a fost respins de Popa.

Contrar cursului jocului, oaspeții puteau deschide scorul în minutul 32, dar Butnariu a fost salvat de bara transversală la execuția lui Mercaș.

Deschiderea scorului a venit în minutul 40, când Dănilă a pasat în centrul careului pentru Plămadă, iar decarul gazdelor a marcat simplu, cu latul.

Scorul pauzei, 2-0 în favoarea rădăuțenilor a fost stabilit în ultimul minut al primei reprize, când Florescu a transformat cu siguranță o lovitură de la 11 metri obținută de către Ionesi.

În partea secundă, a plouat. Şi a plouat inclusiv cu goluri în poarta pășcănenilor, Ionesi ducând scorul la 3-0, în minutul 48, cu un șut din careu, cu toată opoziția goalkeeperului Popa.

Introdus la pauză, Stoian și-a trecut în cont o dublă într-un interval de doar un sfert de oră, mai exact în minutele 55 și 70. Mai întâi a înscris cu capul, de la colțul scurt, din centarea lui Ionesi, iar apoi l-a surprins pe portarul echipei ieșene cu un șut de la 40 de metri.

Scorul final, 6-0 în favoarea Bucovinei, a fost stabilit de Lupu, care, presat de Ionesi, a deviat mingea în propria poartă în urma unui lovituri de colț.

Gruparea rădăuțeană bifează astfel a treia victorie consecutivă în campionat și urcă pe locul 4 în clasamentul seriei.

Bucovina Rădăuți: Butnariu – Al. Ciobanu, ­Chi­rilescu, Florescu, Coajă, Dănilă, Pitic, Coroamă, Plămadă, R. Ciobanu, Ionesi. Au mai intrat: Vatamaniuc, Antonesei, Stoian, Bejenar și Irimescu.

În runda următoare, Bucovina se va deplasa sâmbătă, la Dorohoi, pentru meciul cu nou-promovata Dante Botoșani. (Dănuț CHIDOVEŢ. Foto: Cristian PLOŞCEAC)

secretarasite

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …