Saturday , January 28 2023

Bucovina Rădăuți a câștigat amicalul cu Politehnica Iași

Echipa rădăuțeană s-a impus pe terenul grupării din Copou cu scorul de 4-2, pein golurile marcate de Svichi, Ungurianu, Stroe și Baciu

Bucovina Rădăuți a debutat cu succes în meciurile amicale din această iarnă, după ce a câștigat vineri după-amiază, pe terenul divizionarei secunde Politehnica Iași, cu scorul de 4-2.

Echipa antrenată de Ionuț Plămadă și-a asigurat victoria prin golurile marcate de Svichi (’10), Ungurianu (’23), Stroe (’24) și Baciu (’65).

Bucovina: Udeanu – Şpac, Dumitraș, Florescu, Coajă, Stroe, Săhlean, R. Cimbru, Şvichi, Ungurianu, Stoian. Au mai intrat: Butnariu, Gheorghiăă, Baciu, Irimescu, Aftanache, Coroamă, Derevlean, Popovici și Leonte.

Gruparea rădăuțeană mai are perfectate în această iarnă meciuri de verificare cu FC Botoșani (25 ianuarie), Juniorul Suceava (28 ianuarie), Gloria Bistrița (2 februarie) și Foresta Suceava (4 martie).

Aflată pe locul 2 în clasamentul seriei la finalul sezonului de toamnă, Bucovina Rădăuți va relua campionatul pe data de 11 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la CSM Bacău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Căpitanul echipei de futsal de la Fălticeni a debutat la naționala U19 a României

 Alexandru Pintilie a evoluat în cele două meciuri amicale disputate de România U19 în compania …

Leave a Reply

Your email address will not be published.