Thursday , April 25 2024

Bucovina Rădăuți a câștigat amicalul cu Aerostar Bacău

Trupa antrenată de Iulian Ionesi s-a impus ieri, la Piatra Neamț, în fața divizionarei secunde, cu scorul de 3-2, prin golurile marcate de R. Ciobanu, Florescu (penalty) și Bejenar

Bucovina Rădăuți s-a impus ieri, pe terenul sintetic din Piatra Neamț, în fața divizionarei secunde Aerostar Bacău, cu scorul de 3-2, în cel de-al doilea meci amical disputat de trupa antrenată de Iulian Ionesi de la startul pregătirilor de iarnă.

Condusă încă din primele minute, gruparea rădăuțeană a întors scorul după pauză, când a marcat de trei ori prin R. Ciobanu, Florescu (penalty) și Bejenar.

Vișinar și Vitu revin la Rădăuți

Cu ocazia acestui amical, în tricoul rădăuțenilor a revenit și fundașul central Stejărel Vișinar, care va evolua până în vară pentru Bucovina. „Atât Vișinar, pentru care avem acordul de transfer de la Aerostar, cât și Vitu, vor semna până în vară cu echipa noastră. Ne așteaptă un retur greu și avem nevoie de ajutorul lor, mai ales că în prima parte a campionatului am avut doar nouă seniori în lot”, a precizat antrenorul-jucător Iulian Ionesi, care a folosit două echipe distincte pe parcursul amicalului de ieri.

Bucovina Rădăuți (prima repriză): Puianu – Şpac, Vișinar, Chirilescu, E. Ciobanu, Dănilă, Pitic, Plămadă, Stroe, I. Coroamă, Stoian.

Bucovina Rădăuți (repriza secundă): Butnariu – Antonesei, Nistor, Florescu, Coajă, Vitu, Bejenar, Irimescu, C. Coroamă, Străjeriu, R. Ciobanu.

În următorul meci amical, Bucovina Rădăuți va evolua sâmbătă, pe terenul din Bădeuți, în compania celor de la Juniorul Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Dan EŞANU)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …