Friday , May 24 2024

Bucovina Dărmănești a terminat turul Ligii a V-a fără înfrângere

In ultima etapă programată în acest an, echipa condusă de Andrei Grigoriciuc a câștigat în deplasare, la Forăști, cu scorul de 1-0

Bucovina Dărmănești a încheiat turul campionatului Ligii a V-a fără înfrângere. Duminică, în ultima etapă programată în acest an în Seria I, echipa condusă de Andrei Grigoriciuc a câștigat pe terenul celor de la Viitorul Forăști, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Sabin Bidașcă, pe finalul primei reprize.

N Seria I – Rezultatele etapei a IX-a:

Sporting Siminicea – Sporting Poieni Solca: 0-5

Viitorul Vadu Moldovei – Voința Hânțăști: 4-1

Viitorul Forăști – Bucovina Dărmănești: 0-1

Sporting Bunești – Voința Zvoriștea: 2-2

Viitorul Negostina – Viitorul Adâncata: 1-0

Tot duminică, s-au disputat și două meciuri restante din seria de munte.

Avântul Frasin a urcat pe podiumul clasamentului, după ce a câștigat în deplasarea de la Poiana Stampei, cu scorul de 2-1, prin golurile înscrise de Marius Nergheș și Sebastian Ursachi, în vreme ce Forestierul Frumosu a trecut de Bradul Vama, cu scorul de 4-1.

Campionatul Ligii a V-a se relua în primăvara anului viitor cu meciurile din retur, câștigătoarele celor trei serii urmând apoi să se califice în play-off-ul pentru promovare. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Nadal, mare ghinionist la tragerea la sorți de la Roland Garros, la ultima participare din carieră. Pe cine va întâlni în primul tur

Rafael Nadal (37 de ani) nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți care …