Friday , April 19 2024

Brazilia, doar un egal cu Elvetia la Cupa Mondiala

Brazilia si Elvetia au remizat in ultimul meci de duminica de la Cupa Mondiala din Rusia, scor 1-1, in a doua intalnire din cadrul grupei E, care s-a desfasurat la Rostov pe Don.

neymar

Golurile au fost marcate de Coutinho printr-o executie de generic si Zuber, ultimul printr-o lovitura de cap la capatul unui corner.

Brazilia a inceput bine, cu dreptul aceasta partida de la Rostov, a avut posesia, a mizat pe cartea atacului si lucrurile s-au concretizat prin golul minunat marcat de Coutinho in minutul 21.

A fost unul dintre cele mai frumoase reusite de la acest Mondial, sut de la circa 25 de metri fara sperante pentru Sommer, balonul a atins bara si a poposit cuminte pentru 1-0 in plasa helveta.

Elvetia a inceput ca din tun partea secunda, cu gol la prima faza de gol, corner creat de Shaqiri, acelasi fost star de la Bayern a centrat, Zuber a venit lansat si Becker nu mai putea face nimic pentru a evita acest 1-1.

Socul acestei egalari a fost puternic resimtit de cvintuplii campioni mondiali, care au inceput sa piarda posesia, sa piarda controlul, sa le permita oamenilor in alb si rosu sa atace, sa aiba spatii, sa isi creeze ocazii de gol.

Totusi, ultimele minute au fost un asalt brazilian la poarta lui Sommer, cu mari ocazii de gol, Neymar cu capul, apoi Firmino tot cu o lovitura de cap dupa un corner, iar ulterior Miranda care sutul sau parca a mangaiat bara din dreapta a lui Sommer, in fix minutul 90.

S-a terminat pana la urma un egal, egal care o multumeste extrem de mult pe Elvetia, care are alt moral in fata unui meci tare cu Serbia, lidera de pana acum a grupei E, dupa victoria cu Costa Rica.

Brazilia va da piept cu marea surpriza de acum 4 ani de la CM si ramane de vazut daca va impresiona macar in jocul 2.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …