Friday , March 29 2024

Brandao, sub arest la domiciliu pentru agresiune sexuală

Atacantul lui Marseille, despre care Mircea Lucescu spunea că e “mărul putred” al lui Şahtior, este pasibil să facă puşcărie.

Brazilianul Brandao, fostul jucător al lui Mircea Lucescu, în prezent la Olympique Marseille, a fost pus sub arest la domiciliu în această dimineaţă şi se află sub investigaţiile poliţiei cu privire la acuzaţii de agresiune sexuală.

O tânără a depus plângere penală împotriva sa, pentru violenţă, susţinând că faptele s-au petrecut în noaptea de 1 spre 2 martie, într-o discotecă din Aix-en-Provence. Ulterior, femeia şi-a petrecut noaptea la spital. Clubul Olympique Marseille a cofirmat informaţia într-un comunicat: “OM a fost informat în această dimineaţă că Brandao nu se poate prezenta la club. Nu vrem să discutăm despre chestiunile private din viaţa fotbaliştilor noştri şi le amintim tuturor că jucătorul are prezumţia de nevinovăţie”.

În vârstă de 30 de ani, Brandao a fost transferat de Marseille în 2009, de la Şahtior, în schimbul a şase milioane de euro. Tocmai comportamentul său l-a determinat pe Il Luce să-l vândă. “Era mărul putred. Făcea atmosferă urâtă, îi strica şi pe cei mici, pe Willian. Îi lua cu el în discotecă”, spunea Mircea Lucescu la vremea respectivă.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …