Friday , April 19 2024

Boxerii suceveni au fost `n turneu la Bistrita

N delega]ia condus\ de antrenorul Doru Iftime s-a f\cut remarcat\ prin Vasile Paramon, C\t\lin Chiril\ [i Lenu]a Perijoc n al]i trei pugili[ti ai clubului local, Nicolae Berariu, Daniel Gogan [i Vasile Chimiuc au `nceput preg\tirile pentru campionatele na]ionale de seniori din 2011

Pugili[tii suceveni au participat, la finele s\pt\m=nii trecute, la un puternic turneu de meciuri de preg\tire la Bistri]a. Competi]ia s-a desf\[urat la mai multe categorii de v=rst\ [i s-a dovedit un bun prilej de verificare a boxerilor `nainte de startul `ntrecerilor oficiale din calendarul pe 2011.
La finalul unei serii de confrunt\ri echilibrate, intens gustate de c\tre publicul ardelean, din delega]ia condus\ de antrenorul Doru Iftime (foto) s-au f\cut remarca]i Vasile Paramon, C\t\lin Chiril\ [i Lenu]a Perijoc, a c\ror presta]ie `i indrept\]e[te s\ spere la o medalie la viitoarea edi]ie a campionatelor na]ionale.
“~n perioada urm\toare vom intensifica preg\tirile, pentru ca sportivii s\ ajung\ la forma maxim\. Pentru asta trebuie `ns\ s\ mai efectu\m [i c=teva meciuri de verificare pentru a ne perfec]iona din punct de vedere tehnico-tactic, competi]iile fiind p=n\ la urm\ cel mai bun antrenament. Sper\m ca [i `n acest an, Prim\ria si Consiliul Local s\ r\m=na `n continuare al\turi de clubul de box, astfel `nc=t s\ fim sus]inu]i financiar pentru a ne putea atinge obiectivele propuse”, a precizat Doru Iftime, care a ]inut s\ mul]umeasc\ [i conducerii Colegiului “Spiru Haret” pentru `n]elegerea de care au dat dovad\ vis-à-vis de preg\tirea pugili[tilor ce studiaz\ acolo, cat [i celor care sprijin\ clubul de box `n privin]a deplas\rilor la competi]ii.
~n alt\ ordine de idei, la antrenamentele conduse de Doru Iftime au revenit de c=teva zile [i numele grele ale clubului local de box, seniorii `ncep=nd anul cu o scurt\ perioad\ de acomodare la efort, urmat\ de sedin]e de preg\tire fizic\ general\ prin care se dore[te eliminarea surplusului de kilograme acumulat pe parcursul s\rb\torilor de iarn\. Odat\ cu revenirea de form\ a sportivilor, tehnicianul sucevean sper\ s\ efectueze [i c=teva meciuri de preg\tire, printre sportivii a[tepta]i s\ urce `n ring num\r=ndu-se Nicolae Berariu, vicecampionul na]ional al Rom=niei la categoria 91 de kilograme, Daniel Gogan [i Vasile Chimiuc, ultimii doi urm=nd s\ debuteze la `ntrecerile de seniori din acest an. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …