Thursday , April 25 2024

BOX: Ronald Gavril a strălucit în gala lui Mayweather

ronald-gavril

Ronald Gavril l-a învins la puncte pe americanul Shujaa El Amin în gala de la Las Vegas.

Boxerul român Ronald Gavril a obţinut a 7-a sa victorie în ringul profesionist la categoria supermijlocie, după ce l-a învins la puncte pe americanul Shujaa El Amin, într-un meci disputat pe durata a 8 reprize, sâmbătă la Las Vegas, în aceeaşi gală care a avut cap de afiş lupta dintre Floyd Mayweather şi Saul ”Canelo” Alvarez.

Ronald Gavril, 27 ani, a obţinut o decizie unanimă la puncte din partea celor 3 arbitri judecători (79-73, 79-73, 79-73).

Palmaresul românului numără 7 victorii, dintre care 5 prin KO. El Amin, 26 ani, a încasat a 5-a sa înfrângere faţă de 12 victorii.

Boxerul american Floyd Mayweather şi-a menţinut invincibilitatea în ringul profesionist în care a obţinut a 45-a sa victorie, după ce l-a învins la puncte pe mexicanul Saul ”Canelo” Alvarez în limitele categoriei superwelter, într-o gală disputată sâmbătă la Las Vegas.

Mayweather, 36 ani, care l-a deposedat pe mexican de titlurile mondiale WBA şi WBC, a fost văzut învingător de doi arbitri judecători (116-112, 117-111), în timp ce al 3-lea a dat meci egal, 114-114. Alvarez, 23 ani, a suferit prima înfrângere din cariera sa ce numără 42 victorii şi 1 egal.

Americanul va încasa de asemenea o bursă de circa 42 milioane dolari, care cu procentele din drepturile de televizare şi din partea sponsorilor îi poate aduce venituri totale de 100 milioane dolari. ”Canelo” se va mulţumi cu o bursă de 12 milioane dolari. (AGERPRES)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …