Friday , April 19 2024

Bouchard uimeste lumea tenisului: Urca in clasamentul WTA desi pierde meci dupa meci

bouchard

Eugenie Bouchard uimeste lumea tenisului, desi traverseaza una dintre cele mai negre perioade din scurta ei cariera.

Astfel, chiar daca n-a avut nicio performanta notabila in prima parte a acestui sezon, dimpotriva chiar, sportiva canadiana va urca, incepand de luni, pe locul 6 al clasamentului WTA, peste Ana Ivanovici.

“Data fiind forma slaba din 2015, cei mai multi oameni sunt surprinsi ca Bouchard reuseste sa se mentina pe locul 7 in topul mondial. Dar, incepand de luni, ea va urca pe pozitia a sasea, chiar daca pana la urmatorul turneu la care va evolua se vor face doua luni de la ultima ei victorie”, scriu cei de la Yahoo.

Ascensiunea canadiencei vine ca urmare a eliminarii Anei Ivanovici de la Stuttgart.

Sarboaica a jucat finala la editia din 2014 si a pierdut puncte importante in clasamentul actual al WTA, in timp ce Bouchard nu a avut performante notabile in aceasta parte a sezonului.

Astfel, chiar daca are evolutii criticate de toti specialistii, Genie face un pas in fata in topul celor mai bune jucatoare ale lumii.

Sursa citata atrage atentia asupra pericolului care il reprezinta vara pentru Bouchard.

Mai mult de jumatate din punctele pe care aceasta le are acum in clasament au fost obtinute la trei turnee – Nurnberg (victorie), Roland Garros (semifinala) si Wimbledon (finala). Daca nu isi va reveni in curand, ea are sanse mari sa iasa chiar din Top 20 WTA.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …