Thursday , April 25 2024

Borcea si fratii Becali, regim inchis de detentie. Cei trei vor fi transferati de la Poarta Alba

borcea-frati becali

Pentru că perioada de carantină pentru condamnaţii din Dosarul “Transferurilor” a expirat, comisia Penitenciarului Poarta Albă a decis ca regimul de detenţie al lui Cristi Borcea şi al fraţilor Victor şi Ioan Becali sa fie unul închis, date fiind sentintele acestora, mai mari de 3 ani de inchisoare .

 

Astfel, cei trei vor fi transferaţi în alte penitenciare, pentru că la Poarta Albă, unde ei se află acum, este numai regim de detenţie deschis şi semideschis.

“Aici nu avem regim închis de detenţie, avem numai semideschis şi deschis. Din acest motiv nu ar putea să-şi ispăşească pedeapsa la Poarta Albă, trebuind să fie transferaţi la penitenciare cu regim închis”, spunea ieri Gabriel Botezan, purtător de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă. Acesta a adăugat că fraţii Victor şi Ioan Becali şi Cristi Borcea ar putea fi transferaţi la penitenciare precum cele din Slobozia sau Tulcea.

Ieri, comisia Penitenciarului Rahova a stabilit marţi, în cazul a trei dintre condamnaţii din dosarul transferurilor – Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos -, ca aceştia să efectueze pedepsele în regim închis de detenţie.

Însă nici în cazul lor nu s-au stabilit penitenciarele unde îşi vor efectua restul de pedeapsă.

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …