Friday , March 29 2024

Borcea are un copil secret? Mitica Dragomir: “Borcea are patru copii”

S-au pupat şi au ciocnit şampanie fină la „nunta anului”, acum îşi aruncă săgeţi otrăvite. Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat marţi la o conferinţă de presă că oficialul dinamovist e un tată model.

„Cristi Borcea are grijă de toţi cei patru copii ai săi”, a spus Mitică. Conform sport.ro, cel de-al patru copil al lui Borcea este o fetiţă care locuieşte împreună cu mama ei, fost manechin, la Monte Carlo.

În ultimele luni, mai ales după ce s-a anunţat divorţul dintre omul cu banii de la Dinamo şi Mihaela Borcea, au apărut des speculaţii despre viaţa lui extraconjugală. Borcea declarase deschis că are o relaţie de aproape opt ani cu timişoreanca Alina Vidican, însă gurile rele vorbeau şi despre o altă amantă şi un alt copil.

Acest lucru este cunoscut de multă lume din fotbal, însă nimeni nu vorbeşte deschis despre asta, iar subiectul e „ocolit” elegant.

Unii spun că această fiică a lui Borcea ar avea în jur de şapte ani, iar mama ei, aproape 35. Dacă zvonurile sunt adevărate, ar însemna că dinamovistul nu i-a fost fidel nici măcar Alinei, amanta oficială din timpul căsniciei cu Mihaela. De aceea, declaraţia lui Dragomir de marţi, preluată şi de posturile tv, i-a şocat pe toţi.

Cel mai supărat a fost, de departe, Cristi Borcea. Marţi dimineaţa, el plecase la Miami împreună cu Alina, pentru o lună de miere de vis. Ieri, când a aflat ce se vorbeşte la Bucureşti, a luat foc.

„Dumitru Dragomir vorbeşte numai răutăţi şi caterincă. E o surpriză neplăcută din partea unui om pe care l-am considerat aproape. Nu vreau să dau amploare scandalului”, ne-a declarat, ieri, şeful „câinilor”.

Mitică a încercat ieri s-o dea la întors. „M-a luat gura pe dinainte. Am vrut să răspund unei glume a unui jurnalist. De fapt, mă refeream că ar putea avea patru, cinci, şase copii. La câţi bani are, ar avea cu ce să-i crească. Îi doresc mulţi copii cu Alina”, ne-a declarat Dumitru Dragomir.

Boss-ul dinamovist Cristi Borcea a fost căsătorit 22 de ani cu Mihaela şi au împreună trei copii: Antonia Melissa – 7 ani, Mihai Angelo – 7 ani şi Patrick Cristian – 13 ani. Cei doi au divorţat în urmă cu trei luni. (click.ro)

C

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …