Friday , April 19 2024

Bombă în Liga Campionilor: Juventus Torino a fost eliminată de Galatasaray

galata-juventus

Galatasaray Istanbul s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a reuşit se impună la limită pe teren propriu, cu 1-0, în faţa campioanei Italiei, Juventus Torino, miercuri după-amiază, în ultima partidă din faza grupelor celei mai importante competiţii continentale intercluburi.

Unicul gol al întâlnirii Galatasaray Istanbul – Juventus Torino, contând pentru Grupa B din Champions League, a fost marcat, în minutul 85, de internaţionalul olandez Wesley Sneijder, care a fructificat o pasă a ivorianului Didier Drogba.

Meciul a fost programat iniţial marţi seara, însă a fost întrerupt în minutul 32, la scorul de 0-0, din cauza ninsorii abundente care a făcut impracticabil gazonul stadionului Ali Sami Yen, din Istanbul. În aceste condiţii, UEFA a decis ca partida să continue miercuri, de la ora 15.00, jocul fiind reluat din momentul întreruperii, conform regulamentului forului european.

În cealaltă partidă din această grupă, disputată marţi seara, spaniolii de la Real Madrid s-au impus cu 2-0 pe terenul danezilor de la FC Copenhaga, prin golurile lui Luka Modric (min.25) şi Cristiano Ronaldo (min.48).

Real Madrid şi Galatasaray, primele două clasate în această grupă, vor evolua în optimile Ligii Campionilor, în timp ce Juventus Torino, ocupanta locului 3, are asigurată prezenţa în şaisprezecimile de finală ale Europa League.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …