Friday , October 7 2022

BOMBA ANULUI: Eurosport, interesat de LIGA I

eurosport

Eurosport, canalul paneuropean de sport, s-ar putea înscrie la licitaţia pentru drepturile TV ale Ligii I. Actualul contract, cu RCS, Dolce şi Antena 1, expiră în vara anului 2014, iar livitaţia pentru perioada 2014-2017 ar urma să aibă loc în ianuarie sau februarie.

Lorand Prud’homme, şeful departamentului de achiziții drepturi și vânzări al grupului european Eurosport, a venit la București în mod special pentru a se întâlni cu Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Eurosport este interesat de Liga , după cum a declarat Valentin Macovescu, directorul de relații internaționale al Eurosport, astăzi, într-o întâlnire cu presa, anunţă paginademedia.ro.

“Am avut o întâlnire ieri cu Gino Iorgulescu în care am prezentat grupul Eurosport.  A fost o întâlnire la inițiativa ambelor părți. Ne-am interesat cum se va desfășura achiziția viitoarelor drepturi din Liga I. Am avut un schimb de idei, am discutat și de expunerea pe care o poate asigura Eurosport. Fiind un canal paneuropean, Eurosport poate asigura și o expunere în afara României”, a spus Macovescu.

Întrebat dacă Eurosport va participa la licitaţie, Macovescu a răspuns: “Pot spune că urmărim atent subiectul!”.

Eurosport este interesat și de meciurile naționalei.

“Am văzut că de multe ori nu se văd toate meciurile naționalei, cum ar fi cele din deplasare. Vom fi mai atenți în astfel de situații”, a mai precizat Macovescu.

Vezi si

Ceahlăul și Foresta se înfruntă în derbyul primelor două clasate în Seria I

Meciul este programat sâmbătă, de la ora 15.00, în cadrul etapei a VII-a a Ligii …