Friday , April 19 2024

Bogdan Stelea a fost numit noul selecţioner al naţionalei de tineret a României

stelea

Tehnicianul Bogdan Stelea a fost numit în funcţia de selecţioner al reprezentativei de tineret a României, a doua zi după ce contractul cu Emil Săndoi a fost reziliat pe cale amiabilă, informează frf.ro.

De asemenea, FRF anunţă şi numirea lui Constantin Gâlcă ca antrenor al echipei naționale Under 17 (jucători născuți în 1997), în timp ce Ion Dumitru a fost confirmat la naționala Under 18 (jucători născuți în 1996).

Antrenorul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, în funcţie din 2006, şi-a reziliat, luni, contractul cu Federaţia Română de Fotbal.

Echipa naţională de tineret face parte din grupa a VI-a a preliminariilor Campionatului European, înregistrând un rezultat de egalitate cu Insulele Feroe, scor 2-2, în deplasare. Din această grupă mai fac parte Germania, Muntenegru şi Irlanda.

Într-un meci amical, România U21 a fost învinsă, la 13 august, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de reprezentativa similară a Ciprului, aceasta fiind ultima partidă a lui Săndoi ca antrenor al naţionalei “mici”.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …