Thursday , March 28 2024

Bogdan Lobonţ rămâne la AS Roma

Presa italiană a scris că Bogdan Lobonţ ar putea ajunge în Serie B, la Sampdoria, formaţie retrogradată la finele sezonului trecut. Fostul internaţional român infirmă însă această posibilitate.

Deşi lustruieşte banca de rezerve, iar AS Roma este aproape de a transfera încă un portar, Bogdan Lobonţ nu se gândeşte să plece de la echipa italiană.

Fostul portar al naţionalei României este decis să-şi respecte contractul cu AS Roma, valabil încă doi ani.

“M-am întors din vacanţă şi acum revenim la muncă. Voi rămâne la AS roma, mai am doi ani de contract. Trebuie să muncesc cu spor şi să-i mulţumesc pe cei care au încredere în mine. Mă aştept să fim în top sezonul viitor”, a spus Lobonţ, despre care presa italiană a scris că ar putea fi cedat la o altă grupare, dacă AS Roma va reuşi să îl achiziţioneze pe goalkeeper-ul camerunez Idriss Carlos Kameni, de la Espanyol Barcelona. Potrivit mass-media din Peninsulă, Lobonţ ar putea ajunge în Serie B, la Sampdoria.

Înainte de încheierea sezonului, Bogdan Lobonţ a fost dorit şi în Liga I, de formaţiile clujene CFR şi “U”.

Lui Lobonţ i-a fost atât de dor de Roma, încât şi-a încheiat vacanţa mai devreme, scrie www.laroma24.it. “Mi-a ajuns. Abia aşteptam să încep antrenamentele”, a spus Lobonţ, care se antrenează deja de câteva zile la Trigoria. “Sezonul trecut a fost unul complicat, dar am simţit mereu susţinere din partea tuturor. Cred că ar fi fost la fel şi pentru Doni şi Julio Sergio. Eu mă înţeleg bine cu toată lumea şi îmi joc şansele de a fi titular”, a explicat Lobonţ.

Pe lista de achiziţii a celor de la AS Roma este şi olandezul Martin Stekelenburg, omul care l-a scos pe Lobonţ din poartă la Ajax Amsterdam, dar asta nu îl deranjează pe Bogdan: “Am fost coleg cu Stekelenburg la Ajax, eram chiar colegi de cameră. E un băiat bun şi un portar excelent, ne-am înţeles foarte bine. A arătat în ultimii ani că este puternic, s-a descurcat foarte bine la Ajax. Calităţile lui erau evidente încă de când era tânăr şi a crfescut mult, asta şi datorită încrederii care i s-a acordat. Principala lui calitate este constanţa. Dacă va veni la Roma, îl voi ajuta să se adapteze”.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …