Thursday , April 25 2024

Benjamin Huggel: Am pierdut in fata celei mai slabe echipe din grupa

Benjamin Huggel, mijlocasul FC Basel

“Este o înfrângere dezam\gitoare, de care nu aveam nevoie. Am început foarte prost, am f\cut gre[eli individuale. În Liga Campionilor nu e niciodat\ u[or, dar nu ai nicio [ans\ în aceast\ competi]ie dac\ intri a[a într-un meci. Apoi am avut câteva [anse bune. Acum presiunea e [i mai mare, deoarece am pierdut, cu tot respectul, în fa]a celei mai slabe echipe din grup\. M\ deranjeaz\ enorm acest lucru”, a spus Huggel.

Atacantul Marco Streller a afirmat c\ echipa sa merita mai mult din acest meci. “Am fost mai buni, am avut posesie mai bun\, dar ne-a tr\dat acel început de joc. Nu [tiu de ce am c\zut a[a. Trebuia s\ ob]inem mai mult, am avut superioritate. E ceva ce n-am mai v\zut, dac\ punctam noi primii, câ[tigam sigur. Dac\ nu putem câ[tiga în fa]a unei asemenea echipe, nu putem bate pe nimeni în Liga Campionilor”, a spus Streller.

Mijloca[ul Valentin Stocker a precizat c\ nu î[i mai aduce aminte când Basel a mai suferit o înfrângere atât de dureroas\. “Când joci cu Bayern sau cu Barcelona [i adversarii sunt mai buni decât tine, asta este, nu e ceva tragic, dar când pierzi cum pierzi la Cluj, e dureros. Am fost mai buni, dar ce folos?”, a comentat el.

Cotidianul Blick consider\ c\ “Basel a dormit profund la începutul meciului”. “1-2 pe teritoriul r\ilor vampiri din Cluj. În Transilvania, acas\ la vampiri, Basel [i-a ruinat startul în competi]ia de top class. Basel a dormit profund la începutul meciului. De la cabine a ie[it o echip\ mai agresiv\, care a for]at pistoanele, dar juc\torilor lui Fink le-a lipsit agresivitatea. Înfrângerea putea fi evitat\ [i asta doare r\u, ca mu[c\tura unui vampir”, a scris Blick.

Publica]ia Tages Anzeiger a titrat: “Golul lui Stocker nu o ajut\ prea mult pe adormita Basel”.

“Prea târziu la realitate”, a fost titlul din ziarul Neue Zurcher Zeitung.

Campioana României, CFR Cluj, a debutat cu o victorie în grupa E a Ligii Campionilor, dup\ ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa elve]ian\ FC Basel.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …