Tuesday , April 16 2024

Bellu si Bitrang au parasit lotul national de gimnastica

bellu-bitang

Mariana Bitang şi Octavian Bellu au părăsit lotul naţional de gimnastică feminină al României. Cei doi şi-au strîns lucrurile, au predat camerele şi au plecat de la Izvorani.

“Da, am plecat de la lot. Eu şi Bellu suntem în discuţii cu federaţia şi cu ministerul pentru a stabili noi coordonate privind colaborarea pe viitor”, a spdeclarat Mariana Bitang pentru GSP. Bitang şi Bellu condiţionează întoarcerea de aprobarea unui proiect care vizează revitalizarea gimnasticii româneşti.

Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, nu ştia despre plecarea celor doi: “Eu am fost acolo de vreo trei ori şi nu ne-am întâlnit niciodată şi nici nu am mai vorbit cu ei după Campionatele Mondiale”.

Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, ştie însă despre plecarea celor doi antrenori: “Suntem în discuţii cu ei, trebuie să ne lămurim asupra unor aspecte”.

Revenirea lui Bitang şi Bellu la lotul olimpic este condiţionată de antrenori de aprobarea unui proiect care vizează resuscitarea gimnasticii româneşti, care să pornească de la selecţie.

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …