Thursday , May 23 2024

Belarus – Romania 0-0. Vitali Kutuzov: Romania, mai slaba fara Mutu

Vitali Kutuzov, atacantul bielorus de la Bari

Romania a plecat cu un punct din deplasare de la Minsk, tricolorii remizand, scor 0-0, impotriva Belarusului. Vitali Kutuzov, atacantul gazdelor, lauda jocul tricolorilor, fotbalistul celor de la Bari fiind de parere ca echipa lui Razvan Lucescu a fost bine organizata in aparare. “S-au aparat bine si puteau foarte usor sa castige. Cu toate acestea, Romania este mai slaba fara Mutu”, a declarat Kutuzov.

“Romanii si-au impus jocul, iar noi ne-am adaptat acestuia. Am jucat acasa si ne doream sa castigam. Totusi, am luat 4 puncte dupa doua meciuri si speram sa continuam asa si sa ne imbogatim zestrea. Ce e mai important, trebuie sa invatam si din victorii si din infrangeri, pentru a putea trage concluziile necesare.

Nu e o tragedie egalul cu romanii. Romania a fost bine organizata in defensiva. In urma cu cativa ani ne-a fost adversar Mutu, care era capabil sa decida de unul singur soarta partidelor. Romania e mult mai slaba fara el, ne putem bate de la egal la egal cu ei.

Au jucatori care joaca la nivel inalt. S-au aparat foarte bine, au stiut sa ne blocheze si puteau sa plece usor cu toate cele trei puncte daca nu era portarul nostru, Zevnov”, a declarat Kutuzov pentru goals.by, citat de Mediafax.

Clasament Grupa D:
1 Albania 4 puncte (2-1)
2 Belarus 4 (1-0)
3 Bosnia 3 (3-2)
4 Franta 3 (2-1)
5 Romania 2 (1-1)
6 Luxemburg 0 (0-4).

Vezi si

Flavius Daniliuc, fotbalistul cu origini sucevene, inclus în lotul provizoriu al Austriei pentru EURO 2024

În vârstă de 23 de ani, Flavius Daniliuc mai are două selecții la echipa națională …