Friday , April 26 2024

Becali: Sunt foarte mulţumit, jucătorii şi-au spălat jumătate din păcate

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, joi, că jucătorii formaţiei Steaua şi-au spălat jumătate din păcate prin victoria în faţa echipei FC Utrecht, în Liga Europa, şi că aceştia îşi “vor spăla păcatele total” dacă vor câştiga şi cu Rapid, în Liga I.

“Şi-au spălat din păcate pe jumătate în această aseară. Dacă vor bate şi în Giuleşti atunci îşi vor spăla total păcatele şi mai vorbim şi de prime. Sunt foarte mulţumit şi mă simt extraordinar după prima victorie în Europa după mult timp. Nu am mai plecat de mult timp fericit de la stadion şi voi avea o noapte liniştită, voi putea să dorm mult mai bine. Dacă vor învinge în Giuleşti, mă duc personal la jucători şi le cer scuze pentru toate greşelile”, a spus imediat după meci Becali, care a apreciat că jucătorii stelişti “au evoluat bine şi au avut atitudine”.

La ieşirea din stadion, Becali a fost aplaudat de suporteri, iar, la îndemnul acestora, s-a urcat pe maşina persoanlă şi s-a bucurat în aplauzele fanilor stelişti.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu , cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia olandeză FC Utrecht, în etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa şi a obţinut prima victorie în această fază a competiţiei.

Pentru Steaua au marcat Gardoş ’29 şi Bogdan Stancu ’52, ’53, în timp ce golul formaţiei olandeze a fost reuşit de Mertens ’33.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …