Thursday , September 29 2022

Becali: Steaua ar putea juca meciurile de pe teren propriu pe arena CFR Cluj

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că şi-ar dori să dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul echipei CFR Cluj, “Dr. Constantin Rădulescu”, în cazul în care echipa sa nu va putea evolua pe Arena Naţională.

În cazul în care CFR Cluj nu va fi de acord ca Steaua să joace pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, Becali a precizat că o altă variantă ar fi arena din Piatra Neamţ.

“E mai bine, nu ştim unde vom juca acum. Să vedem, CFR sau Piatra Neamţ, pentru că în altă parte nu ai unde. La Timişoara s-ar putea să fie nişte animozităţi. În Ardeal, l-am sunat pe Mureşan, dar nu mi-a răspuns. O să vorbesc cu el, mi-ar plăcea mai mult pe stadionul CFR-ului, că e mai modern. Eu, când au vrut ei şi nu aveau, le-am spus să joace pe Ghencea. Să vedem dacă sunt şi ei băieţi buni acum. Eu le-am spus că le dau voie în Ghencea. Dacă nu vor, mă duc la «Pinalti», iar dacă mă duc la el, voi primi şi un penalti. Eu sunt prieten şi iubesc cu toţi oamenii de pe globul ăsta pământesc. Că mă mai ciondănesc, că mă mai cert, că mai jignesc, apoi îmi pare rău, dar nu avem de ce să ne ciondănim…”, a spus Becali.

Pe de altă parte, Gigi Becali crede că FRF poate obţine patru sau cinci milioane de euro despăgubiri în cazul în care partida amicală România – Argentina nu se va mai disputa: “E mai bine, că le luăm patru-cinci milioane despăgubiri”.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care amicalul cu Argentina, programat la 10 august, nu va mai avea loc, pe Arena Naţională nu va juca nicio echipă până la inaugurare, care ar urma să aibă loc la data de 6 septembrie, în partida contra reprezentativei Franţei.

FC Steaua se află în litigiu cu Ministerul Apărării Naţionale, conducerea clubului bucureştean fiind nemulţumită de valoarea ridicată a contractului de închiriere.

Vezi si

20 de tineri de la Liceul cu Program Sportiv Suceava se alătură proiectului ”Rugby pentru toți”

Aceștia se vor bucura de toate beneficiile celorlalți tineri din program, și anume ateliere de …