Thursday , March 28 2024

Becali isi toarna cenusa in cap dupa ce a pierdut procesul de la TAS: Toate s-au intamplat din cauza mea

Gigi Becali, finantatorul FCSB, isi toarna cenusa in cap dupa ce a pierdut procesul de la TAS prin care cerea atribuirea titlului la “masa verde”.

becali

Latifundiarul sustine ca a comis mai multe greseli de-a lungul timpului, iar acestea s-au intors impotriva sa acum.

In acelasi timp, el a marturisit ca Gica Hagi nu i-a raspuns pana acum, desi i-a trimis doua mesaje in care il felicita pentru castigarea titlului in Liga 1.

“Si declaratiile facute de mine in trecut, jignitoare la adresa TAS-ului, probabil ca au contat. Toate s-au intamplat din cauza mea. L-am jignit pe Rotaru, el i-a bagat pe copii cu Hagi. Daca nu-l jigneam, poate Craiova baga prima echipa. El nu facea asa, nu baga juniorii, daca eu nu-l jigneam. Constiinta mea fata de Hagi e curata. Eu ce am facut? M-am dus la niste arbitri. Dupa verdict, i-am dat mesaj, i-am spus ca merita, cu litere mari. S-au intamplat atatea lucruri… cu Craiova, cu Sapunaru.

Poate ca nici nu ma duceam daca nu erau astea. I-am mai dat un mesaj si i-am zis ca trebuie sa inteleaga: la fotbal e razboi. Am vrut sa-l fac sa zambeasca. Nu ma intereseaza reactia lui, eu vreau sa am constiinta impacata. Am facut totul sa am pace. N-am ce face daca el nu vrea pace. Vreau sa am o relatie buna cu toata lumea, nu mai vreau tensiune cu nimeni. Am tot, nu vreau dezbinare cu oameni”, a spus Becali, potrivit Sport.ro.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a hotarat joi ca FC Viitorul e campioana Romaniei.

Dupa ce miercuri au avut loc audierile celor doua parti, judecatorii de la TAS au decis ca demersul FCSB nu e intemeiat, astfel ca trupa lui Gica Hagi ramane cu titlul primit in luna mai din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Viitorul si FCSB au terminat playoff-ul Ligii 1 la egalitate de puncte, cate 44, iar trupa lui Hagi a fost desemnata campioana de catre Liga Profesionista de Fotbal pe baza rezultatelor directe mai bune inregistrate in playoff (3-1 la Ovidiu si 1-1 pe National Arena).

Gigi Becali a contestat la TAS decizia LPF, pe motiv ca in regulament nu e specificat clar acest criteriu de departajare si a cerut ca in calcul sa fie luate si rezultatele directe din sezonul regulat, situatie in care FCSB ar fi castigat titlul.

ziare.com

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …