Monday , September 26 2022

Becali: Ilie Stan pleacă dacă Steaua nu bate la Ploiesti

Gigi Becali l-a anunțat pe Ilie Stan că va fi demis în cazul în care Steaua nu va câștiga meciul de diseară de la Ploiești (ora 21:30), cu Petrolul, din etapa a 12-a a Ligii I. “Urmează patru meciuri uşoare în campionat, pe care trebuie să le câştigăm neapărat! Dacă mai faci un pas greşit, ne despărţim!”, i-a transmis finanțatorul stelist lui Stan.

Cu Stan pe banca tehnică, Steaua a câștigat un singur meci, cu Oțelul, apoi au venit rezultatele nefavorabile: 0-0 cu Rapid, 0-5 cu Maccabi Haifa, 0-0 cu FC Vaslui și 0-2 cu FC Timișoara. Stan îi ceruse lui Gigi Becali timp ca să reformeze Steaua, dar patronul roș-albaștrilor și-a pierdut răbdarea. Astfel, o victorie împotriva “lupilor galbeni” îl păstreză pe Stan în funcţie, dar îl obligă să abordeze tremurând fiecare dintre următoarele trei jocuri din Liga I: acasă cu Chiajna, în deplasare cu Ceahlăul, la Piatra-Neamţ, pe urmă iar acasă, cu FC Braşov. Vezi aici cotele la pariuri pentru meciul Petrolul – Steaua!

Echipele probabile

Petrolul: Zimmerman – M. Tudor, Sipovic, Melinte, P. Stoica – Enescu, Fl. Dumitru – Opriţa, Al. Buhuşi, Val. Negru – Komazek.

Antrenor: Valeriu Răchită.

Rezerve: Campar – Petrovic, Stomirovic, Bărbulescu, Străuţ, Durovic, M. Roman.

Absenţe: Mitea (neconvocat), Apostu (contract reziliat).

Steaua: Stanca – Martinovic, Galamaz, Geraldo, Latovlevici – T. Bălan, Bourceanu, Brandan, Cr. Tănase – Tatu, M. Costea.

Antrenor: Ilie Stan.

Rezereve: Tătăruşanu – Fl. Costea, Răduţ, V. Lupu, Rusescu, Bicfalvi, Nikolic.

Absenţi: Gardoş, Prepeliţă (suspendaţi), G. Matei, Emeghara, Iliev, D. Popa (accidentaţi).

Vezi si

Echipa probabilă  cu care România intră pe teren pentru partida cu Bosnia, luni seară

România va înfrunta luni seara Bosnia pe stadionul Giulești, în ultima etapă de Nations League …