Sunday , October 2 2022

Steaua il vrea pe Iliev

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că îl vrea la gruparea sa pe fotbalistul bulgar al echipei Universitatea Craiova, Valentin Iliev, care a depus memoriu pentru a deveni liber de contract.

Becali a precizat la Gsp TV că a discutat cu Iliev şi că acesta i-a spus că atunci când va deveni liber de contract prima sa opţiune va fi Steaua, informează prosport.ro. Oficialul stelist l-a calificat pe fotbalistul bulgar drept un jucător “vital” şi “de valoare”.

Gigi Becali a mai spus că bulgarul Stanislav Angelov s-a despărţit de Steaua, luni, când a semnat “un document că e liber”, şi că grecului Pantelis Kapetanos nu i-a mai fost prelungit contractul, renunţându-se la serviciile sale.

Becali a adăugat că dacă tehnicianul Marius Lăcătuş vrea să îl păstreze în lot pe Kapetanos, trebuie să îi plătească el salariul: “Dacă Lăcătuş îl vrea în continuare, atunci să-i plateasca el salariul, eu nu am bani să-i plătesc”.

Finanţatorul stelei a mai precizat că tehnicianul Gabriel Caramarin va face parte din staful Stelei, ca antrenor secund, iar fostul fotbalist Ionuţ Luţu ar putea fi cooptat în conducerea clubului.

Marius Lăcătuş a declarat, tot luni, la sport.ro, că nu a solicitat conducerii clubului ca Angelov şi Kapetanos să fie daţi afară. “Am zis că, în funcţie de plecări, vom avea nevoie şi de întăriri. Dar eu îi consideram jucători buni, importanţi”, a explicat el.

Lăcătuş a precizat că a discutat cu managerul general Mihai Stoica despre o posibilă venire a jucătorului Wesley de la FC Vaslui.

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …