Saturday , April 20 2024

Becali: Există posibilitatea ca Steaua să revină pe stadionul din Bulevardul Ghencea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că după o discuţie cu Anghel Iordănescu a înţeles că ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, este dispus să ajungă la o înţelegere pentru ca formaţia “roş-albastră” să dispute din nou meciurile pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

“Am vorbit cu Iordănescu şi m-a asigurat de sprijinul ministrului Gabi Oprea, că o să găsim înţelegere. Vor intra mai multe lucruri în înţelegerea asta. Eu ca să arăt deschidere m-am arătat dispus să ofer 3.000 de bilete militarilor, gratuit. E vorba şi de o chestie de imagine, Steaua fiind aproapiată Armatei. El a zis că o să găsim o modalitate prin care să ne înţelegem. De-abia acum cred că e adevărată dorinţa lor de a se întoarce Steaua în Ghencea, din ce mesaje am primit din partea lui Gabi Oprea. Casa Stelei va fi Ghencea, iar în meciurile cu peste 27.000 de oameni va fi Arena Naţională. Un meci Steaua-Dinamo ar putea fi pe Arena Naţională, dar în Ghencea noi suntem mai puternici”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a vizitat, marţi, stadionul din Bulevardul Ghencea şi a afirmat că echipa antrenată de Ilie Stan ar trebui să revină pe această arenă, precizând că încearcă să fie un liant între CSA Steaua şi finanaţatorul FC Steaua, Gigi Becali.

CSA Steaua a anunţat, luni, într-un comunicat de presă, că a refăcut terenul de joc al stadionului din Bulevardul Ghencea şi acesta poate găzdui meciuri din Liga I, condiţia ca echipa pregătită de Ilie Stan să se întoarcă pe arenă fiind ca Gigi Becali să plătească datoria de 2.444.462 lei.

Datoriile echipei de fotbal sunt reprezentate de “chirii lunare, penalităţi la plata chiriilor şi contravaloarea utilităţilor”.

Echipa patronată de Gigi Becali a renunţat să mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la începutul sezonului. Steaua a evoluat în partidele de pe tern propriu pe arenele din Ploieşti, Buzău şi Cluj şi a anunţat că în următoarea perioadă va evolua pe Arena Naţională. Becali s-a plâns de chiria ridicată pe care trebuia să o achite către CSA Steaua, menţionând apoi că formaţia “roş-albastră” se va întoarce pe Stadionul Steaua doar dacă primeşte arena în folosinţă pe o perioadă lungă pentru a o putea moderniza.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …