Saturday , April 20 2024

Becali a perfectat transferul lui Cornel Rapa la Steaua

Steaua l-a acontat pe Cornel Râpă! “Roş-albaştrii” au obţinut semnătura fundaşului pe un contract valabil din vară, dar încearcă să definitiveze transferul încă din această iarnă. Râpă a semnat cu Steaua la dorinţa expresă a lui Gigi Becali, deşi Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica s-au opus!

Cornel Râpă (23 de ani), care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Oţelul Galaţi, a devenit oficial jucătorul echipei din Ghencea şi nu mai poate fi vândut la o altă echipă. Dacă mai vor să obţină bani pe Râpă, gălăţenii vor trebui să accepte oferta Stelei, altfel acesta va pleca gratis din vară.

Gigi Becali a anunţat că oferă 50.000 de euro pentru un transfer definitiv. Narcis Răducan, preşedintele Oţelului, i-a transmis că jucătorul va pleca numai în schimbul a 200.000 de euro, motiv pentru care patronul Stelei a decis să discute direct cu Râpă. I-a oferit un contract pe 4 ani cu un salariu lunar de 10.000 de euro pe lună, iar fundaşul a semnat aproape de miezul nopţii, scrie gsp.ro.

“Le-am spus lui Reghe şi MM că îl iau pe Râpă. Ei nu vor, dar asta e dorinţa mea şi aşa fac! Eu comand la Steaua şi eu decid cine vine la echipă”, a spus Gigi Becali.

Duminică, patronul Stelei va relua negocierile cu Oţelul pentru a-l transfera pe Râpă încă din această lună. Dacă oferta va fi acceptată, fundaşul va merge cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf în cantonamentul din Antalya, care va avea loc în perioada 27 ianuarie – 10 februarie, şi va putea fi folosit în “dubla” cu Ajax Amsterdam din UEFA Europa League.

Cum ar arăta Steaua cu Râpă pe teren împotriva lui Ajax: Tătăruşanu – Rîpă, Chiricheş, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Rusescu, Chipciu – Nikolic.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …