Wednesday , July 6 2022

Bataie intre suporterii Petrolului si jandarmi, in centrul Ploiestiului

petrolul

O parte din suporterii Petrolului Ploieşti s-au bătut cu jandarmii în centrul Ploieştiului, după ce anterior, aceştia fuseseră întorşi din drumul spre meciul Steaua-Petrolul.

SCANDAL după meciul Steaua-Petrolul Ploieşti în centrul oraşului Ploieşti. După ce suporterii Petrolului au fost interzişi pe stadionul Ghencea de Jandarmerie, cei care s-au întors acasă, au început scandalul. Cei peste 1000 de suporteri vor să vorbească cu prefectul judeţului. Tot centrul este plin de jandarmi, suporterii aruncau cu pietre. Oamenii sunt nemuţumiţi pentu că au plătit biletul pentru meci, transportul, dar au fost întorşi din drum, transmite corespondentul Realitatea Tv.

“Am monitorizat această deplasare la Bucureşti, cu discuţiile purtate cu reprezentanţii suporterilor şi cu jandarmii, am constatat că unii suporteri au încălcat legea. S-a creat o perioadă de tensiune, când au venit în Ploieşti, au venit gata iritaţi. Au fost unii suporteri care au încălcat legea, ei trebuie sancţionaţi. Cum au fost trataţi în mod unitar, s-a creat această stare de tensiune”, a declarat prefectul de Prahova, Marius Sersea.
“150 de persoane din galera Petrolului au refuzat să meargă spre domiciliu şi au agresat forţele de ordine aruncând cu pietre. În cele din urmă, situaţia s-a calmat. AU fost jandarmi care au fost loviţi de pietre, dar nu de natură să necesite îngrijiri medicale. Probabil i-a nemulţumit că au fost întorşi la intrarea din Bucureşti şi nu au fost lăsaţi să vizioneze meciul”, a declarat Leonard Dragomirescu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Prahova.

Meciul Steaua-Petrolul s-a terminat cu scorul de 1-1.

Vezi si

Când va avea loc sfertul de finală dintre Simona Halep și Amanda Anisimova de la Wimbledon 

Organizatorii de la Wimbledon au anunțat programul zilei de miercuri, 6 iulie, când va avea …