Thursday , March 28 2024

BĂTAIE în restaurant, între doi fotbalişti cunoscuţi

Gabi Tamas a mai fost implicat in scandaluri
Gabi Tamas a mai fost implicat in scandaluri

Gabi Tamaş şi Daniel Pancu s-au întâlnit într-un restaurant din Capitală, unde şi-au împărţit pumni. Pancu s-a ales cu nasul spart. Adrian Mutu a încercat să-i împace pe cei doi fotbalişti. Ulterior, Daniel Pancu a declarat că defapt nu a avut loc nicio bătaie între el şi Gabi Tamaş.

Jucătorii Daniel Pancu şi Gabriel Tamaş, fără echipă în acest moment după ce şi-a reziliat contractul cu West Bromwich Albion, s-au bătut într-un restaurant din Capitală, informează cancan.ro..

Cei doi fotbalişti, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au vandalizat localul, iar Pancu a ajuns la spital şi a avut nevoie de intervenţia medicilor după ce Tamaş l-a lovit cu pumnul în nas şi în ochi. Mai mult, fiind nervos, Tamaş şi-a scos ceasul de 18.000 de euro de la mână şi l-a aruncat în Dâmboviţa.

Adrian Mutu a încercat să intervină între cei doi fotbalişti şi să îi împace.

Ulterior, atacantul formaţiei Rapid Daniel Pancu a declarat că nu s-a bătut cu fundaşul Gabriel Tamaş, dezminţind informaţiile apărute în presa tabloidă.

“S-a dat prea multă amploare incidentului cu Tamaş. Nu a fost nicio bătaie. Pur şi simplu el m-a găsit pe mine într-un restaurant, am stat puţin de vorbă. Discutam despre săriturile la cap şi el fiind mai euforic a insistat să-mi arate cum se sare la cap în Anglia. Şi când am sărit amândoi el m-a lovit cu cotul în nas şi puţin la ochiul drept. Mi-a spart un vas de sânge din nas şi mi-a dat sângele. Asta a fost tot, nicio bătaie, pur şi simplu s-a întâmplat. Nu ştiu de unde a apărut că băuserăm două zile, el m-a găsit pe mine acolo întâmplător”, a declarat Pancu, marţi, pentru Mediafax.

Jucătorul rapidist a explicat că lovitura nu i-a produs vreo fractură nazală, singurul semn fiind o vânătaie la ochi.

“Nu am nimic, am avut cred şi noroc că nu am fractură nazală. Am doar o vânătaie la ochi şi atât. Îmi pare rău că s-a făcut aşa mare tam-tam pe acest incident, acum câteva minute a sunat şi mama de la Iaşi să întrebe ce am, că a văzut la televizor că m-a bătut cineva. Nu am nimic şi nu ar fi nicio problemă să joc sâmbătă cu Farul Constanţa, dar din păcate am o entorsă de la meciul cu Clinceni şi nu cred că pot să intru”, a afirmat atacantul.

Pancu a menţionat în glumă că dacă se va întâlni cu Tamaş pe teren o să sară şi el la cap aşa cum se procedează în Anglia pentru că acum ştie. “Cu nebunii am învăţat că nu e bine să sari la cap. E un nebun, ce să-i faci. Dar dacă o să ne întâlnim pe teren o să sar şi eu ca în Anglia, că acum ştiu cum se sare acolo”, a adăugat râzând Daniel Pancu.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …