Thursday , April 25 2024

Barcelona, surclasată la Roma şi eliminată din Liga Campionilor

Rezultat şoc în Liga Campionilor, AS Roma – FC Barcelona 3-0, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. În tur catalanii câştigaseră cu 4-1, astfel că italienii s-au calificat în semifinale graţie golului marcat în deplasare.

FC Barcelona v AS Roma - UEFA Champions League Quarter Final Leg One

AS ROMA – BARCELONA 3-0 (E. Dzeko – min. 7, De Rossi – min. 57, din 11 metri, Manolas – min. 82). Este doar pentru a treia oară în istoria Champions League când o echipă reuşeşte să se califice în faza următoare după ce a pierdut prima manşă la o diferenţă mai mare de trei goluri. Precedentele performanţe le-au aparţinut lui Deportivo La Coruna, sezonul 2003/2004, după ce pierduse cu 1-4 la AC Milan şi, ironia sorţii, chiar Barcelonei, în sezonul trecut, când a câştigat cu 6-1 în faţa lui PSG.

Outsiderii s-au calificat în semifinale şi din celălalt sfert jucat marţi, Liverpool eliminând-o pe Manchester City cu 5-1 la general. “Cormoranii” au câştigat şi returul de pe Ettihad, scor 2-1, în ciuda faptului că Leroy Sane a deschis scorul pentru “cetăţeni”, în minutul 2.

Celelalte două sferturi de finală din liga Campionilor se joacă miercuri seara: Bayern Munchen – FC Sevilla, 2-1 pentru nemţi în tur, şi Real Madrid – Juventus, după 3-0 pentru spanioli săptămâna trecută, la Torino.

 

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …