Monday , April 29 2024

Bănel Nicoliţă: Regret despărţirea de Ilie Dumitrescu

Căpitanul echipei Steaua, Bănel Nicoliţă, a declarat, joi, că regretă plecarea tehnicianului Ilie Dumitrescu şi că speră ca actualul interimar, Eduard Iordănescu, să rămână în Ghencea şi după numirea unui antrenor principal.

“Mă bucur că am marcat şi este important că ne-am calificat, deoarece aveam nevoie de un succes. Ne aşteaptă meciuri dificile, sperăm să câştigăm şi la Galaţi. Am întâlnit o echipă care ne-a pus ceva probleme, însă cred că am dominat jocul. Nu a fost o descătuşare pentru mine acest gol şi regret despărţirea de Ilie Dumitrescu. Aşteptăm şi noi ca lucrurile să se aşeze şi să ştim cu cine vom lucra în continuare. Oricum, Edi este un antrenor bun şi să sperăm că va rămâne în continuare alături de noi, chiar dacă va fi să vină un alt principal”, a declarat, după meci, Bănel Nicoliţă, autorul golului echipei Steaua în meciul cu Gaz Metan CFR Craiova.

Întrebat dacă s-a întâlnit la Craiova cu fostul antrenor de la Steaua, Victor Piţurcă, Nicoliţă a răspuns: “Nu, nu m-am întâlnit. Pentru mine, domnul Piţurcă rămâne un antrenor deosebit şi îi urez baftă la Craiova”.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României – Timişoreana, după ce a învins, joi, la Craiova, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia din Liga a II-a Gaz Metan CFR Craiova, într-un meci din 16-imile competiţiei.

Joi, mijlocaşul Janos Szekely a revenit într-un meci la Steaua după şase luni de absenţă, în urma unei accidentări suferite în luna martie.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …