Thursday , April 18 2024

Banel Nicolita, jefuit in Franta de romani

Bănel Nicoliţă a fost prădat în Franţa! Hoţii i-au furat din casa din Saint Etienne ceasul de 4.000 de euro primit de la Gigi Becali. Poliţia crede că infractorii ar putea fi ţigani români!

Ghinion teribil pentru Banel Nicolita inainte de Sarbatori. Fotbalistul roman a ramas fara mai multe bunuri, in valoare de cateva mii de euro. Pe langa accidentarile grave pe care le-a suferit, fotbalistul a mai primit o veste proasta. Casa sa din Saint Etienne, pe care a primit-o de la club, a fost pradata de hoti, iar paguba se ridica la cateva mii de euro. Pe langa un laptop si un telefon de ultima generatie, hotii i-au mai luat lui Banel si ceasul de 4.000 de euro, primit in 2007 de la Gigi Becali, scrie WOWbiz.ro.

Nicolita a depus imediat plangere la Politie, insa pana in prezent, infractorii, despre care politistii cred ca ar putea fi algerieni sau tigani romani, nu au fost prinsi. Fotbalistul roman se afla in aceste zile acasa, la Faurei, unde se recupereaza dupa accidentarea suferita in luna noiembrie.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …