Thursday , March 28 2024

Banel, marturisire zguduitoare: “Tatal meu o batea pe mama pana o lasa lesinata pe sina de tren! Sora mea e in spital de sase luni, iar tatal meu habar nu are”

banel

Fotbalistul de la Saint Etienne isi roaga frumos tatal sa nu-l mai faca de ras prin presa.

Banel Nicolita nu a mai putut rezista atacurilor venite din partea tatalui sau. Internationalul roman a povestit pentru WOWBiz.ro despre copilaria sa chinuita si despre probleme pe care le-a avut dintotdeauna cu Marian Nicolita.

“Nu inteleg de ce nu ma lasa in pace tatal meu. As vrea sa-l intreb daca el stie ca fata lui este in spital de sase luni, bolnava la plamani. Cand a venit din Franta ar fi trebuit sa se duca direct la ea la spital, nu sa mearga pe la emisiuni de scandal. Nu vreau sa-i mai dau niciodata bani pentru ca minte mult, eu l-am ajutat de foarte multe ori cu bani si nu recunoaste. Eu sunt mandru ca sunt tigan, sunt mandru de familia mea si pe tatal meu il respect, dar atat, nu vreau sa mai am de-a face cu el! Am fost un copil chinuit, iar mama mea a fost singura care s-a luptat pentru mine si fratii mei. Cand eram copil, tata lucra la Braila, iar in ziua cand lua salariu, mama mergea dupa el la uzina sa-i ia banii ca sa ne cumpere noua mancare. Cand o vedea, tatal meu o rupea cu bataia, o lasa lesinata pe sina de tren. Acum cativa ani, eu i-am gasit tatalui meu de munca, la un turc, insa acesta l-a prins cand fura fier vechi din fabrica si l-a dat afara si de acolo. Eu anul acesta ma casatoresc, voi avea un copil, vreau sa muncesc pentru familia mea si sa le ofer un viitor frumos. O sa lamuresc si problema cu salariul meu de la Saint Etienne, nu este adevarat ca eu castig in mana 600.000 de euro pe an. Eu in Franta am 580.000 de euro brut, anual, iar din 50% din ei merg la statul francez”, a declarat Banel.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …

One comment

  1. Banel are dreptate. In Franta impozitele sunt foarte mari.Ceea ce depaseseste venitul anual brut de 100.000. euro se impoziteaza progresiv cu 50 la suta , 60 la suta. Si apoi se calculeaza si asigurarile de sanatate care nu sunt de neglijat.