Saturday , April 20 2024

Aurel Ţicleanu a plecat de la Universitatea Craiova

“Nu are rost să-mi expun în presă motivele despărţirii de Universitatea. Sunt un om onest şi vreau din partea mea să fie un divorţ amiabil. Am considerat că nu mai este nevoie de mine la Universitatea şi chiar dacă am primit numeroase telelefoane să mă răzgândesc nu mai am de ce “, a spus Ţicleanu.

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Aurel Ţicleanu, a declarat sâmbătă că a pus capăt colaborării cu gruparea craioveană, precizând că a considerat că nu mai este nevoie de el şi că vrea să fie “un divorţ amiabil”, potrivit mediafax.ro.

Potrivit unor surse din cadrul clubului craiovean, Ţicleanu s-a certat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu finanţatorul Adrian Mititelu, care i-a reproşat că nu i-a folosit titulari în meciul cu Oţelul pe fraţii Florin şi Mihai Costea şi că nu a discutat cu directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, pentru a-l convinge că un egal ar avantaja ambele echipe.

Aurel Ţicleanu s-a aflat pe banca tehnică a echipei Universitatea Craiova, joi, la meciul cu Oţelul Galaţi, pierdut cu scorul de 1-2. În această partidă fraţii Costea au intrat în joc în repriza a doua.

Antrenorul echipei din Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a fost suspendat de Adrian Mititelu, la sfârşitul săptămânii trecute, din cauza unui conflict cu jucătorii Florin şi Mihai Costea.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …