Saturday , April 20 2024

Au început înscrierile pentru Cupa Cartierelor

Pasionații de fotbal din Suceava se pot înscrie în competiție prin intermediul unui formular postat pe siteul local de sport GazetaSV.ro

Organizatorii au dat startul înscrierilor la Cupa Cartierelor, ediția a XI-a a competiției care le aduce sucevenilor bucuria fotbalului din spatele blocurilor urmând să aibă loc în perioada 22-30 iunie, pe terenul complexului Ramiro din Burdujeni.

Pasionații sportului rege din Suceava se pot înscrie în competiție prin intermediul unui formular postat pe siteul local de sport GazetaSV.ro. Fiecare echipă se poate înscrie în concurs cu un lot de maximum 12 jucători (6 titulari + 6 rezerve), vârsta minimă de participare fiind de 14 ani. O formație poate miza pe cel mult patru jucători din afara municipiului Suceava și va reprezenta cartierul din care are cei mai mulți componenți în lot. Conform regulamentului, nicio echipă nu își poate modifica sau completa lotul de jucători dupa data limită de 20 iunie sau în pauza dintre faza preliminariilor și turneul final.

Cupa Cartierelor 2019 este organizată de GazetaSV.ro și Asociația Județeană de Fotbal Su­­ceava cu sprijinul următorilor parteneri: Ramiro, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, Asociația Județeană „Sportul pentru Toți”,  Dia-Film.ro, GalbenVerde.ro, NGGS Grupul de Securitate, Ceilalți și ATU Bar.

La primele zece ediții au luat parte peste 4.000 de participantți, cu vârste între 14 și 40 de ani.

Cupa Cartierelor a fost câș­­tigată până acum de: Victoria Areni (2009), Victoria Obcini (2010), Railex Burdujeni (2011, 2013, 2016, 2017, 2018), Adistal Burdujeni (2012), Old Bucovina Burdujeni (2014 – profesioniști) și Rai Caffe Obcini (2014 – amatori) și Galacticii Centru (2015). Obiectiv de Suceava este partener media al evenimentului. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …