Saturday , June 22 2024

Atleții suceveni s-au remarcat la Campionatul Național de marș

La competiția de la București, sportivii pregătiți de Cristina Casandra și Radu Mihalescu au cucerit cinci medalii în probele individuale și ale cinci cu echipa

Atleții de la CSM Suceava au urcat în zece rânduri pe podiumul de premiere la Campionatul Național de marș – 10 kilometri pentru seniori, tineret și juniori U20 ce a avut loc la București.

Delegația condusă de antrenorii Cristina Casandra și Radu Mihalescu a cucerit cinci medalii în probele individuale prin Ştefan Cimpoieș – argint la tineret și juniori U20, Diana Angelescu – bronz la senioare și Alexandru Canceu – bronz la tineret.

secretarasite

CSM Suceava a obținut alte cinci medalii în cursele pe echipe prin Ştefan Cimpoieș, Alexandru Canceu și Emanuel Cozmici – aur la tineret și bronz la seniori și Ştefania Horodnic, Bianca Pîrghie și Corina Maloș – bronz la senioare și argint la tineret și junioare U20.

Andrei Gafița are 14 ani consecutivi de când este pe podium în competițiile naționale de marș

Un alt sucevean, Andrei Gafița, care se pregătește în continuare în orașul natal, dar care concurează acum pentru clubul CSU Alba Iulia a devenit vicecampion național de seniori în cadrul competiției de la București. De remarcat că, pentru Andrei Gafița (27 de ani), 2024 a fost al 14-lea an consecutiv cu prezență pe podium în competițiile naționale de marș. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Franța și Olanda au remizat fără goluri și trimit prematur Polonia acasă

Franța și Olanda au terminat la egalitate, 0-0, vineri, în runda a doua a meciurilor …