Wednesday , April 24 2024

Atleții suceveni au urcat pe podium la Campionatul Național de Alergare Montană de la Câmpulung Moldovenesc

Mădălina Sîrbu (CSM Rarăul) și Andrei Ihnatiuc (CSŞ Rădăuți – foto) au devenit campioni naționali la categoria juniori

Atleții suceveni au obținut șase clasări pe podium la Campionatul Național de Alergare Montană ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Câmpulung Moldovenesc.

Andrei Ihnatiuc, sportiv pregătit de Bogdan Roșcăneanu la CSŞ Rădăuți și CSM Dorna Vatra Dornei, a devenit campion național la categoria juniori, iar Mădălina Sîrbu, atletă antrenată de Erzilia-Elena Țîmpău la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc și CSM Suceava, a cucerit titlul național la junioare.

Mădălina Sîrbu a contribuit și la medalia de aur cucerită de CSM Rarăul în clasamentul final pe echipe, acolo unde au mai punctat Anca Moroșan și Bianca Catrinar.

La individual, Anca Moroșan a devenit vicecampioană națională U20, Marius Turcu, tot de la CSM Rarăul, a luat argintul la tineret, în vreme ce CSM Dorna a ocupat locul 2 în clasamentul pe echipe în formula Petru Robert Kore – Andrei Ihnatiuc – Mihai Moroșan – Valentin-Sorin Iluca.

La competiția de la Câmpulung Moldovenesc au asistat și președinta Federației Române de Atletism, Anișoara Cușmir, și secretarul general Adrian Mlădinoiu. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …